Vereniging van Eigenaren Nieuw Schoonoord

Bewoners van de koopwoningen zijn – verplicht – verenigd in de Vereniging van Eigenaren met een eigen bestuur. Zij hebben een huishoudelijk regelement en huisregels.

Wij – bestuur Bewonersvereniging Nieuw Schoonoord – werken prettig samen met het bestuur van deze vereniging.

Klik hier voor het Huishoudelijke Reglement
Klik hier voor de Huisregels

Trefpunt De Elleboog

Blij zijn wij met het Trefpunt De Elleboog. De Elleboog is een zelfstandige stichting waarmee wij – bestuur Bewonersvereniging Nieuw Schoonoord Velp – graag samenwerken. De Elleboog biedt tal van interessante en gezellige activiteiten aan. Gastheer is Nico Allmendinger. Hij wordt terzijde gestaan door tal van fijne vrijwilligers.

Meer informatie over De Elleboog Velp

Innoforte

Al sinds jaar en dag zijn de medewerkers en medewerksters van Innoforte een bekend gezicht op Nieuw Schoonoord Velp. Zij bieden thuiszorg aan. Hoewel bewoners ook de vrijheid hebben om een andere zorgaanbieder te contracteren heeft Innoforte op Nieuw Schoonoord tientallen cliënten. Aan de overzijde op de Hoofdstraat heeft Innoforte ook in de nacht een verpleegkundige, die in geval van nood beschikbaar is voor cliënten op Nieuw Schoonoord.

Meer informatie over Innoforte

Stichting STOER

Stichting STOER voert diverse projecten uit, elk met als doel onze doelgroep langer gezond en vitaal thuis te laten wonen. Samen met de gemeente Rheden én haar netwerkpartners zorgen zij ervoor dat de échte vraag duidelijk wordt en samen met de oudere een oplossing wordt gevonden, bijvoorbeeld hulp of ondersteuning.

Meer informatie over Stichting STOER