Aula & Muziektheater Avondzon

Een pareltje is ons gebouw is onze aula. Wij zijn bezig met het ombouwen van deze prachtige monumentale aula naar muziektheater, waar ook mettertijd weer voorstellingen gegeven kunnen worden.

Deze aula geven wij ook in gebruik aan groepen. Daarvoor rekenen wij wel een vergoeding, die afhankelijk is van het gebruik.

Heeft u interesse om de aula te gebruiken? Bel dan -tijdens kantooruren – met 06 4368 7932.

Mailen kan ook: info@nsvelp.nl.

Logeren

Wij beschikken over logeerkamers. Deze kamers worden per nacht verhuurd aan logees van bewoners, maar ook aan externen, die voor een of meer nachten een slaapplaats zoeken.

Reserveren is mogelijk op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 via nummer: 0643687932.

Restaurant

U bent als bewoner, bezoeker of passant van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken tussen 10:00 en 11:30 het koffie-uurtje wordt geregeld door fijne vrijwilligers. U betaalt per kop koffie/thee aan hen of kan een knipkaart kopen. Vooraf reserveren is niet nodig.

Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u gebruikmaken van een mooie warme maaltijd tegen een redelijke prijs. Wel is het nodig dat u vooraf reserveert, omdat het aantal plaatsen beperkt is. U kunt reserveren, niet voor dezelfde dag, bij Hans Hendriks op 0651835771.

Onze partners